Peruutusehdot

Peruutusehdot kurssitoiminnassa

Jos perut ilmoittautumisesi

  • Kun kurssin alkuun on 7 vuorokautta tai enemmän: peruminen on maksutonta.
  • Kun kurssin alkuun on vähemmän kuin 7 vuorokautta: Vimmart/KSI Tampere veloittaa 20 eur (tai koko kurssimaksun, jos se on alle 20 eur).
  • kurssin jo alettua: Vimmart/KSI Tampere veloittaa koko kurssimaksun.

Koko lukuvuoden kursseilla syyskauden ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätkaudella eli sinun ei tarvitse ilmoittautua kevätlukukaudelle erikseen.


Jos et kuitenkaan halua osallistua kurssille enää kevätlukukaudella, peru kevätkauden ilmoittautuminen viimeistään marraskuun aikana. Kevätkauden kurssimaksu laskutetaan, jos osallistumista ei ole peruttu. 


Näin perut ilmoittautumisesi kurssille

  • Netissä: Jos ilmoittauduit kurssille netissä olet saanut sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen. Voit perua ilmoittautumisen netissä käyttämällä sähköpostitse saamaasi ilmoittautumistunnusta, jos kurssin alkuun on aikaa 7 vuorokautta tai enemmän. Säilytä itselläsi tosite perumisesta.

  • Sähköpostitse osoitteeseen info.vimmart@gmail.com

  • Puhelimitse tai tekstiviestillä: 040 6811 117

    Huom! Ilmoittautumista ei voi perua opettajalle ilmoittamalla. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jääminen ei ole peruutus.

Vimmart -yhdenvertaisen taiteen oppilaitos voi peruuttaa kurssin, jos kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Osallistujien vähimmäismäärä ilmoitetaan kurssikohtaisesti. Jos olet jo maksanut kurssin, jonka joudumme perumaan, kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä. Ota yhteyttä Vimmartin toimistoon maksupalautuksesta sopimiseksi. 

Yksittäisten kurssikertojen peruuntuminen 


Jos kurssin opettaja sairastuu, kurssille pyritään hankkimaan sijainen. Jos sijaisuutta ei voida järjestää, oppilaitos voi joutua perumaan yksittäisiä kurssikertoja. Mahdollisista korvauskerroista ilmoitetaan oppilaille. 


Huom! Vimmart tiedottaa kurssien tai yksittäisten kurssikertojen peruutuksista sähköpostitse ja tekstiviestillä. Saat peruutustiedon, jos olet antanut matkapuhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.