Ajankohtaista

Syksyllä 2017 VIMMARTISSA tulossa tarjolle mielenkiintoisia lyhytkursseja! Ole kuulolla!

 

Lukukausi alkaa 14.8.2017

 

Vimmartilla oma Youtube -kanava internetissä

Kirjoita Youtubeen hakusana Vimmart, ja löydät videoita Vimmartin keikoilta. Jos sinulla on hyvä video Vimmartin keikalta, niin lähetä se Karoliinalle ja videosi voi päästä kanavalle. Voit siirtyä Youtube -kanallemme myös TÄSTÄ!


Tunnetko julkimoita?

Vimmart etsii tunnettuja ihmisiä kummeiksi Vimmartin toiminnalle. Kummi voi toimia esim. Vimmartin konsertin juontajana, soittaa bändien kanssa tai olla muuten vaan mukana tapahtumissa. Kummiudella ei velvoiteta mihinkään. Jos kiinnostuneita löytyy, ilmoittele Karoliinalle.

 

Vimmartin Afro Jam -hanke etsii mukaan nuoria

Vimmart on käynnistämässä helmikuussa 2015 Afro Jam nimisen Myrsky –hankkeen. Hankkeen puitteissa perustetaan uusi värikäs musiikki- ja tanssiryhmä, johon haetaan mukaan n. 15 musiikista, tanssista kiinnostunutta nuorta.

Afro Jam projektissa eri taustaiset nuoret pääsevät tekemään omaa musiikkiaan ja ohjelmaansa ohjaajien opastamina. Nuoret saavat myös suunnitella ryhmän visuaalista ulkoasua toiveidensa mukaan. TERVETULOA MUKAAN!

Afro Jam -hanke on osa Suomen lasten ja nuorten säätiön Myrsky -hanketta. Lisätietoja: Karoliina Lehtinen, 040 192 1550, karoliina.lehtinen@vimmart.fi

 

Vimmartin konsertti Tullikamarin Klubilla 15.12.2014

Vimmartin perinteinen oppilaskonsertti pidetään Tullikamarin Klubilla (Tullikamarinaukio 2, Tampere) maanantaina 15. joulukuuta 2014 klo 18-20. Konsertti sisältää väliajan. Paikka on esteetön. Tervetuloa!

Liput 10€, perhelippu 30€ (ei ikärajaa).

 

Konserttimatka Helsinkiin 5.5.2014

Vanhempainryhmä järjestää konserttimatkan Helsinkiin Resonaari -erityismusiikkikoulun konserttiin. Konsertti pidetään Savoy -teatterissa ma 5.5.2014 klo 19.00. Liput 20 e + matkakulut (yhteiskuljetuksen hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan). Lavalle nousee erityisryhmille suunnatun Resonaari -musiikkikoulun oppilaat yhhdessä ZOOMin julkkisartistien kanssa.www.resonaari.fi

Ilmoittautuminen 31.3.2014 mennessä jaana.lumiala@kolumbus.fi.

 

Kultturellia! - vähän erilainen musiikkitapahtuma Tampereella 6.-7.6.2014

Kaksipäiväinen kulttuuritapahtuma sisältää pe 6.6. kulttuuriseminaarin (12-16) ja Stay up late -konsertin (18-22), sekä lauantaina 7.6. suuren määrän esiintyjiä, teatteria, musiikkia, yli 20 taitopajaa jne. Myös Vimmart mukana sekä perjantai-illan konsertissa että lauantaina Tullikamarin klubin lavalla. Lisätietoja www.kultturellia.fi.

Etusivu
Opetus
Lyhytkurssit
Kuvia
Ajankohtaista
Yhteystiedot